Provdala se za dubajského milionáře. Tohle všechno musí dělat, aby byla správnou ženou

Publikováno 6. 8. 2023

foto: tiktok @soudiofarabia

Soudi, manželka bohatého dubajského milionáře, si získala pozornost sociálních médií tím, že se na Instagramu pochlubila svým bohatým životem. Fotografie z exotických cest, drahých aut a luxusních kabelek vzbuzují závist mnoha uživatelů internetu. Pod povrchem této luxusní bubliny se však skrývají i některé nevýhody a problémy, se kterými se Soudi musí denně potýkat.

Jaký je skutečný život manželky milionáře?

Soudi sleduje trendy na sociálních sítích a sdílí s pozorovateli krásné záběry svého luxusního života po boku bohatého manžela. Ačkoli vše vypadá na první pohled báječně, Soudi odhaluje, že bohatství má i své stinné stránky a omezení.

Zodpovědnost za dokonalý vzhled, přísná pravidla ve vztahu a nedostatek času pro sebe jsou jen některé z výzev, kterým Soudi jako manželka dubajského milionáře čelí. Zatímco luxusní život se zdá být pro mnohé snem, Soudi ukazuje, že toto bohatství má i svou temnou stránku.

„Vždycky musím vypadat 10/10“ – zdůrazňuje milionářova manželka.

Dodává:

„Když si vezmeš milionáře, musíš pochopit, že na tebe nebude mít vždycky čas. Také musím vždy dbát na to, abych vypadala určitým způsobem a chovala se podle určité etikety, protože nikdy nevíte, kdo je nablízku nebo kdo vás pozná.“

Kromě toho musí mít žena neustále zapnutý lokátor a má zakázáno navazovat přátelské vztahy s muži.

Zajímavé však je, že její manžel také nesmí mít kamarádky. Ve chvíli, kdy by se Jamal seznámil s jinou kandidátkou na manželku, musí Soudi nejprve dát souhlas.

@soudiofarabia Its Jamals world, im just in it✨ #dubai #fyp #ksa #foryou ♬ Her Way (Sped Up) – PARTYNEXTDOOR

Uživatelé internetu mají smíšené pocity

Soudiho popularita na Instagramu vyvolává nejen závist, ale i obavy uživatelů internetu. S přibývajícími krásnými snímky se objevují otázky, zda ji luxus neuzavírá před „skutečným“ světem.

Diskuse o nevýhodách života v přepychu zůstávají živé a Soudi stále vyvolává emoce mezi svými pozorovateli.

@soudiofarabia Miss independent? Don’t know her✨ #dubai #fyp #ksa #foryou ♬ Miss You – Oliver Tree & Robin Schulz