Nový twist na klasické grilované sýrové tousty: Vyměň máslo za majonézu 🍞🧀
Publikováno 12. 6. 2025
Autor:
Hledáte tajnou ingredienci, která vylepší váš oblíbený grilovaný sýr? Zkuste místo másla rozetřít na chléb majonézu – rozdíl vás možná překvapí!
🌟 Proč majonéza funguje lépe než máslo
- Vyšší bod zadýmění
Majonéza má díky oleji a žloutkům vyšší tepelnou odolnost než máslo, takže se spálí později. Výsledek? Dokonalý zlatavý a křupavý povrch bez spálenin . - Snadnější roztírání, větší pohodlí
Natřít majonézu je jednodušší než miřit s máslem. Předejdete roztrhání měkkých toastů – a potřebujete i méně tuku pro skvělou kůrku . - Jemná chuť, která dopřeje sýru vyniknout
Lehká majonézová chuť neruší sýrovou chuť a nechá ji plně vyniknout – na rozdíl od hutného másla .
Tohle jsou další tipy:
Otevřete si pokračování článku níže.






