Jste zvyklí používat alobal? Tady je skutečná pravda, o které byste měli vědět
Publikováno 29. 3. 2024
Autor:
Od doby, kdy se lidstvo seznámilo s hliníkovou fólií, byla nesčetněkrát použita na pečení, vaření, grilování a balení. Je však lepší ho poznat blíže, protože je přinejmenším stejně škodlivý jako užitečný.
Není nic chutnějšího než křupavá, chutná brambora pečená v alobalu nebo rychle šťavnatý losos.
Přiznejme si, že alobal je v domácnosti užitečný, ale podívejme se, jak škodlivý je pro naše zdraví.
Utajený pohřeb Josefa Laufera: Jen blízká rodina a nejbližší přátelé. Trošku ovládly emoce. Zazněl i...
Pamatujete si na fešáka z Pobřežní hlídky? Nebudete věřit, jak dnes vypadá a čím se živí
Finsko zavádí nový trend pro firmy: Zaměstnanci spí během pracovní doby. Vše je plně hrazené
Pamatujete si na retro zákusky? Indiánek či rakvička. Takhle to dříve bývalo
Tragédie na sídlišti v Písku: Neznámý pachatel zastřelil fenku, která pobíhala po oplocené zahradě
Pamatujete si na Mařenku z Arabely? Vyrostla z ní krásná žena. Takhle dnes vypadá