Lékaři varují: Tohle jí většina lidí, podporuje to však růst rakovinových buněk v těle

Publikováno 3. 9. 2023
Autor:

RAFINOVANÝ CUKR

Rakovinné buňky potřebují cukr, aby přežily, proto je nezbytné vyhýbat se rafinovanému cukru, aby se zabránilo šíření nemoci. Rafinovaný cukr nemá žádnou nutriční hodnotu, protože během procesu výroby ztrácí své vlastnosti. Vyhýbání se cukru však neznamená vyhýbání se všem sacharidům – tělesné buňky potřebují glukózu na energii, takže se ujistěte, že jíte nějaké sacharidy.

GMO POTRAVINY

GMO je v současnosti horkým tématem po celém světě. Potraviny, které obsahují GMO, se považují za velmi nezdravé, protože jsou geneticky upravené, přestože FDA tyto potraviny schvaluje a tvrdí, že nepoškodí vaše zdraví.

POPCORN DO MIKROVLNY

Potraviny v mikrovlnné troubě se snadno připravují, ale zároveň patří k těm nejnebezpečnějším. Obsahují mnoho škodlivých látek a obvykle jsou nasáklé chemikálií, která se nachází v lehčích tekutinách. Máslová příchuť popcornu do mikrovlnné trouby je vyrobena z diacetylu, který může způsobit stav známý jako popcornové plíce. Pokud nemůžete dívat film bez pukanců, udělejte si pochoutku sami pomocí organických pukanců.

ČIPSY

Jistě, jsou oblíbené u milionů, ale bramborové lupínky jsou velmi nezdravé a obsahují sloučeniny, které mohou způsobit rakovinu. Jsou bohaté na akrylamid, který se při vaření při vysokých teplotách mění na sacharidy. Během výrobního procesu se množství akrylamidu v jednom sáčku na lupínky zvýší 910krát, takže čím více bramborových lupínků konzumujete, tím více zvyšujete riziko rakoviny. Tyto chipsy také obsahují umělá aromata, barviva a konzervační látky, které mohou poškodit vaše zdraví.

ZPRACOVANÉ MASO

Zpracované maso, jako jsou párky v rohlíku, klobásy a lahůdky, obsahuje sloučeniny, které prodlužují jejich trvanlivost, ale obsahují také dusičnany, nebezpečné sloučeniny, které souvisejí s rakovinou mozku a slinivky břišní. Podle nedávné studie pravidelná konzumace červeného masa zvyšuje riziko rakoviny a smrti.

SODA

Plechovky sody jsou plné sacharidů, cukru, kukuřičného sirupu s vysokým obsahem fruktózy a benzoanu sodného, ​​známého karcinogenu.


KONZERVOVANÁ RAJČE

Rajčata nejsou problém – plechovka ano. Tyto plechovky často obsahují kyselinu, která může rozežírat kovovou výstelku vyrobenou z bisfenolu-A (BPA), který je hlavní příčinou mnoha vážných chorob, jakož i poškození DNA.