Nový twist na klasické grilované sýrové tousty: Vyměň máslo za majonézu 🍞🧀

Publikováno 12. 6. 2025
Autor:
foto: facebook.com

Hledáte tajnou ingredienci, která vylepší váš oblíbený grilovaný sýr? Zkuste místo másla rozetřít na chléb majonézu – rozdíl vás možná překvapí!

🌟 Proč majonéza funguje lépe než máslo

  1. Vyšší bod zadýmění
    Majonéza má díky oleji a žloutkům vyšší tepelnou odolnost než máslo, takže se spálí později. Výsledek? Dokonalý zlatavý a křupavý povrch bez spálenin .
  2. Snadnější roztírání, větší pohodlí
    Natřít majonézu je jednodušší než miřit s máslem. Předejdete roztrhání měkkých toastů – a potřebujete i méně tuku pro skvělou kůrku .
  3. Jemná chuť, která dopřeje sýru vyniknout
    Lehká majonézová chuť neruší sýrovou chuť a nechá ji plně vyniknout – na rozdíl od hutného másla .

Tohle jsou další tipy:

Otevřete si pokračování článku níže.