Recept na luxusní francouzský krém. Perfektně drží a je jako z cukrárny!
Publikováno 10. 6. 2022
Autor:
Francouzský krém podle tohoto receptu má bohatou chuť a lahodnou citrónové aroma s přírodní vanilkovou vůní. Krém si stabilně drží tvar a má široké spektrum aplikací, mezi které patří: plnění koláčů a pečiva, zdobení košíčků a rohlíků, zdobení složitých krémových a květinových kompozic na koláčích a dezertech.
Po ochlazení je francouzský krém na dezertech úplně zafixovaný a dodává jim překrásný vzhled.
potřebujeme:
1. Máslo (měkké) – 400 g
2. Cukr – 200 g
3. Voda – 80 g
4. Žloutky – 6 ks
5. Citronová šťáva – 20 g
6. Vanilkový extrakt – 5 g
(Otevřete si pokračování článku níže)Přešlap poslance za SPD. Přiznal, že uplácel. Chtěl proplatit náklady mimo fakturu
Margita ukázal sexy fotku Hanky z dovolené. „Je to krásná vzpomínka“, říkají lidé
Olga Malířová Špátová vzpomíná na Karla Gotta. Byl to gentleman do posledního dechu. Pamatuje si i j...
Co se to děje? V okolí Pardubic zmizelo za jediný den až šest lidí. Jeden z nich už byl nalezen mrtv...
Kdo by si nepamatoval Jindřišku z českého filmu Pelíšky? Jak se daří herečce Kristýně dnes?
Během předávání dcery Rozárky se Dopita a Soukup pohádali. Skončilo to zdviženým prostředníčkem. Agá...