Recept na luxusní francouzský krém. Perfektně drží a je jako z cukrárny!

Recept na luxusní francouzský krém. Perfektně drží a je jako z cukrárny!

Publikováno 10. 6. 2022
Autor:

Francouzský krém podle tohoto receptu má bohatou chuť a lahodnou citrónové aroma s přírodní vanilkovou vůní. Krém si stabilně drží tvar a má široké spektrum aplikací, mezi které patří: plnění koláčů a pečiva, zdobení košíčků a rohlíků, zdobení složitých krémových a květinových kompozic na koláčích a dezertech.

Po ochlazení je francouzský krém na dezertech úplně zafixovaný a dodává jim překrásný vzhled.

potřebujeme:

1. Máslo (měkké) – 400 g

2. Cukr – 200 g

3. Voda – 80 g

4. Žloutky – 6 ks

5. Citronová šťáva – 20 g

6. Vanilkový extrakt – 5 g

(Otevřete si pokračování článku níže)