Rychlá a levná večeře, která vás překvapí! Připraveno jako v luxusní restauraci. Musíte je vyzkoušet

Publikováno 14. 3. 2024

Sendviče jsou nedílnou součástí oslav a toasty jsou typickou svačinou na výletě. Jejich jednoduchost je velkou výhodou a navíc mají tu výhodu, že neomezují naši fantazii. Toasty můžete naplnit čímkoli, na co máte chuť. I tak obyčejný recept, jako je tento, vás může překvapit, pokud ho připravíte trochu neobvyklým způsobem.

Ingredience potřebné k přípravě toastů:

6 plátků toastového chleba, 150 gramů salámu, 150 gramů tvrdého sýra, 2 střední rajčata, 1 střední paprika, svazek zelené cibule, 2 lžíce majonézy, 2 stroužky česneku, sůl, pepř.

Sült pirítósok
Sült kenyér darált hússal

Nejprve nakrájejte potřebné ingredience

Nejprve připravíme směs, protože naše neobvyklé toasty neplníme plátky sýra a šunky, ale jemnou měkkou směsí, která jim dodává jedinečnou chuť. V míse smícháme na kostičky nakrájenou klobásu se sladkou paprikou a rajčaty. Aby směs lahodila oku, měli bychom zvolit zelenou nebo žlutou papriku.

Sült pirítósok

Vše smíchejte s majonézou

Do směsi těchto ingrediencí přidejte dvě lžíce majonézy, dobře promíchejte a podle chuti osolte a opepřete. Pokud máte rádi ostrá jídla, je to ideální chvíle sáhnout po česneku a vmíchat ho do směsi. Směs dejte stranou a připravte si zapékací misku vyloženou pečicím papírem.

Položte jeden bochník vedle druhého

Toasty položte na připravený plech a postupně přidávejte připravenou náplň. Když je hotová, přejděte na tvrdý sýr, který nastrouhejte na hrubém struhadle. Položte jej na každý plátek toastu a pečte v připraveném pekáči při 180 °C po dobu 15 minut.