Tím potěšíte každého návštěvníka. Tento křupavý zázrak je dokonalou náhradou chlebíčků

Publikováno 11. 3. 2024

Ingredience pro přípravu křupavých sendvičů:

10 plátků chleba, 150 g salámu, 150 g tvrdého sýra, 2 střední rajčata, 1 střední paprika, svazek zelené cibule, 2 lžíce majonézy, sůl, pepř

Kenyér sajttal

Základem tohoto pokrmu je náplň

Nejdříve je třeba připravit náplň, která celý pokrm ochutí. K tomu je třeba nejprve nakrájet na kostičky klobásu, rajčata a papriky. Tyto ingredience vložte do mísy a smíchejte je dohromady. Pokud chcete, můžete do náplně přidat další oblíbenou zeleninu, jediným omezením je vaše fantazie.

Sült kenyér darált hússal
Kenyér sajttal

Nejde jen o materiály, ale také o barvy.

Aby byl sendvič pastvou pro oči, je dobré kombinovat suroviny různých barev. Pokud tedy do náplně použijete červená rajčata, zvolené papriky mohou být žluté, a to vše ideálně doplní zelená jarní cibulka. Směs podle chuti osolte a opepřete. Nakonec smíchejte společně se 2 lžícemi připravené majonézy.

Kenyér sajttal

Posledním krokem je pečení

Připravený chléb položte na plech vyložený pečicím papírem a postupně přidávejte připravenou směs. Když jsou všechny plátky plné, bohatě je posypte strouhaným sýrem. Vložte připravený plech do trouby a pečte při 180 °C po dobu 10 minut. Hotové sendviče podávejte jednoduše jako odpolední svačinu.