Honza Musil poprvé okomentoval situaci se Soukupem. Tohle se mu ROZHODNĚ nebude líbit

Publikováno 22. 10. 2023
Foto: youtube.com

V posledních měsících se v médiích psalo o finančních problémech majitele TV Barrandov Jaromíra Soukupa, který prohlásil, že to zvládne. Dlužil však i svým zaměstnancům. Mediální magnát nedávno prodal polovinu své společnosti Empresa Media a nyní zaměstnanci televize dostali své peníze. Moderátor Honza Musil pak promluvil pro eXtra.cz o svém působení na Barrandově.

Jan Gareth Musil se týden odmlčel, s novináři nekomunikoval a nic nekomentoval. Nové díly jeho pořadů se nevysílaly, bylo jasné, že se něco děje, ale nic nevysvětlil.

Moderátor zmíněnému serveru prozradil, že na konci minulého týdne se situace rychle posunula a nyní může potvrdit, že se vše urovnalo.

„Mohu vám potvrdit, že v pondělí nakonec budu natáčet premiérové díly divácky oblíbených Nebezpečných vztahů,“ řekl pro eXtra.cz Honza Musil.


Spekulovalo se, že mohl odejít z TV Barrandov. Důvodem byly nezaplacené faktury, nyní se ale situace změnila.

Honza spolupracuje s televizními stanicemi už 30 let a je to pro něj ta nejlepší seberealizace. Natáčení a práce ho baví, je rád, že se tomu zase může věnovat.

„Rád bych se i na TV Barrandov vrátil do prostředí plného profesionality,“ dodal Musil s tím, že by se chtěl zajímat pouze o vlastní práci místo toho, aby žádal „někoho, aby splnil své závazky“.

Ví, že vedení televize se již změnilo, a pokud budou manažeři chtít, sejde se s nimi a situaci probere. Věří, že jsou to profesionálové a že i diskuse bude na profesionální úrovni.