Patrik († 22) zemřel po tom, co se ve vlaku otevřely dveře. Svědci reagují. Nestihl vystoupit?

Publikováno 1. 3. 2024
Zdroj: fb

V ranním rychlíku směřujícím do Bratislavy se nacházel mladík, pro něhož to byla poslední jízda vlakem. Když vlak kolem 07:15 ráno opustil železniční stanici Trnava, měly se z dosud nezjištěných důvodů během jízdy otevřít dveře a muž z jedoucího vlaku vypadl. Svědci na tragédii reagují a přinášejí do případu nové informace.

Podle inspektora bezpečnosti železniční dopravy Jaroslava Hrašky, který hovořil s Televizí Markíza, se dveře ve vlaku během jízdy normálně otevřít nedají. Je to možné jen v nouzi, pomocí dvou pák.

Patrik se měl po odjezdu ze stanice v Trnavě zvednout ze sedadla s nadávkami a běžet směrem ke dveřím. Svědectví na sociální síti od jedné ze svědkyň naznačuje, že muž z vlaku vyskočil po tom, co něco vytrhl a dveře se mu otevřely. Dodává, že nic neviděla přímo, ale informace má zprostředkovaně od dalších svědků.

„Seděla jsem ve vagónu, měla jsem sluchátka. Když vznikl rozruch, lidé okamžitě začali mluvit o tom, co se stalo. Prý velmi nadával a běžel ke dveřím. To bylo asi dva kilometry za Trnavou, tak možná zapomněl vystoupit,“ uvažuje jedna svědkyně.


Zdroj: Facebook

Co se skutečně stalo, je v současné době předmětem policejního vyšetřování.