Comeback roku? Víťa Starý opět na scéně a ve skvělé formě

Publikováno 20. 6. 2024
foto: youtube.com/ koláž: novinkov.cz
foto: youtube.com/ koláž: novinkov.cz

Návrat Víti Starého na veřejnost přitahuje pozornost jako magnet. Po dlouhém období, kdy se stáhl do ústraní kvůli vážným problémům, se bývalý frontman kapely Mandrage objevil na sociálních sítích a jeho fanoušci nevěří vlastním očím. Fotografie, kterou sdílel jeho bývalý kolega Pepa Bolan, ukazuje Víťu ve výborné formě, což vyvolalo obrovskou vlnu reakcí a spekulací.

Bude to znamenat comeback Mandrage? Jaké byly skutečné důvody jeho absence a co ho přimělo k návratu? Víťa Starý, který byl dlouhou dobu vnímán jako ztracená hvězda, nyní ukazuje, že nikdy není pozdě na změnu. Jaká byla jeho cesta k uzdravení a jaké jsou jeho plány do budoucna?

Po dlouhé pauze se Víťa Starý, někdejší hlavní postava populární české kapely Mandrage, objevil na veřejnosti a překvapil svým skvělým vzhledem. Pepa Bolan, jeho bývalý kolega z kapely, sdílel na Instagramu fotografii, na které Víťa vypadá velmi dobře. Tento snímek okamžitě vzbudil vlnu podpory od fanoušků, kteří začali spekulovat o možném comebacku kapely.

Víťa Starý, jeden z nejoblíbenějších českých zpěváků, prošel v minulých letech náročným obdobím. Bojoval se závislostí na tvrdých drogách, což nakonec vedlo k rozpadu skupiny Mandrage. Zpěvák se stáhl z veřejného života, přestal dávat rozhovory a usiloval o znovunalezení rovnováhy.

foto: youtube.com

Před rokem se v rozhovoru pro eXtra.cz jeho kamarád svěřil: „Víťa má zanedbaný diabetes. Teď už k lékařům chodí, ale léta na to kašlal. Kvůli komplikacím musel skončit v práci. Chodí o holi a hrozí mu invalidní vozík.“ Tyto zprávy vyvolaly obavy mezi jeho fanoušky a přáteli.


Naštěstí se ukázalo, že Víťa o nohu nepřišel. „Víťa je naprosto v pohodě. Jen jeho nejbližší jsou naštvaní, že jim pořád někdo volá a ptá se. Nohu má celou,“ prohlásila jeho kamarádka. Dodala také, že zpěvák trpěl Charlottovou osteoporózou, což je komplikace související s diabetem. „Teď už to má ale zahojené a chodí líp než většina z nás ostatních. Skládá muziku a maluje,“ uvedla.

Další zdroj z okolí zpěváka potvrdil, že Víťa o nohu nepřišel, ale musí se velmi pečlivě hlídat. „Držet životosprávu je pro něj klíčové. S jeho cukrovkou to není žádná sranda. Dlouho ji neléčil a ničil se. Měl velmi divoké období,“ řekl před několika měsíci pro CNN Prima News.

foto: instagram.com

Fotografie, kterou Pepa Bolan nedávno sdílel na Instagramu, nadchla fanoušky. „Zdravíme,“ napsal k ní Bolan a ukázal Víťu, který vypadá velmi dobře. Fanoušci okamžitě reagovali pozitivně. „Zlepšili jste mi den. Díky. Jsem ráda, že se Víťa dává dohromady,“ psali v komentářích. Někteří z nich doufají, že by to mohlo znamenat návrat kapely Mandrage. „Víťa vypadá celkem ok. Že by se schylovalo k návratu? Pomalými krůčky,“ doufali další.