Její podoba s matkou je až neuvěřitelná! Jaké jsou výhody a nevýhody, když jste dítě slavných rodičů?

Její podoba s matkou je až neuvěřitelná! Jaké jsou výhody a nevýhody, když jste dítě slavných rodičů?

Publikováno 10. 5. 2021
Autor:

+ 8 fotek+ 8 fotek

Být dítě slavných rodičů sebou nese spoustu výhod i nevýhod. Dcera hollywoodské herečky Umy Thurmanové (51), která je hvězda filmové série Kill Bill, a neméně známého Ethana Hawka (50) už není žádné dítě a vyrostla z ní pohledná mladá žena. Všichni mluví o tom, že je neskutečně podobná své matce. Maya Hawkeová (22) se rozhodla následovat a podpořit rodinnou tradici a začala kariéru ve stejném oboru.

První dcera bývalého manželského páru, který se dal dohromady rok před jejím narozením během natáčení snímku Gattaca nominovaného na Oscara se celým jménem jmenuje Maya Ray Thurmanová Hawkrová. Má také tři nevlastní sourozence a mladšího bratra, kterému je 19 let. Když ještě Maya byla malá, lékaři u ní zjistili dyslexii, kvůli které musela vystřídat mnoho základních škol. Svůj kreativní potencionál nakonec začala rozvíjet na soukromé brooklynské škole Svaté Anny. Pouze 1 rok studovala na prestižní umělecké škole Juilliard School v New Yorku.

Vždy se na všem s rodiči domluví a má s nimi velmi dobrý vztah. „Vždycky se řídím při rozhodování jejich názory. Oba jsou podobně populární a úspěšní, ale v oboru mají skutečně rozdílné zkušenosti. Myslím si, že je to ta největší výhoda, kterou mám. Dostávám informace o úskalích, ale i dobrých věcech. Doufám, že mi to zabrání udělat chyby, kterých se mladí herci mohou dopustit,“ vysvětluje kladnou stránku toho být dcerou slavných hvězd Hawkeová, jak cituje magazín People.

Její motto »Žít znamení létat« znázorňuje její potřebu vést svobodomyslný život, který si musí užívat každou chvíli a naplno. Mimo herectví se Maya vydala také věnovat díky své kráse modelingu. Zapózovala pro Vogue, předvedla své módní prádlo u značky Calvin Klein a také se stala ikonou britského fashion obchodu AllSaints.

Za poslední roky se také objevila v minisérii Malé ženy z produkce BBC a v roce 2019 získala roli prodavačky zmrzliny Robin Buckleyové ve třetí řadě velmi sledovaného strašidelného seriálu Stranger Things. Dále získala Cenu Saturn za nejlepší herečku ve vedlejší roli streamu. Zahrála si také pod vedením legendárního režiséra Quentina Tarantina. Tenkrát v Hollywoodu. Mimo to vydala dva debutové singly a má v plánu rovnou celé album.

Čím více Maya stárne, tím více se podobá své matce. Jejich rysy ve tváři jsou stejné, štíhlá a vysoká postava a podobný úsměv samozřejmě nesmí chybět. Pokud bude takto dcera stárnout jako hvězda Killa Billa, nemusíme se obávat toho, že by se její krása někam vytratila.

Přesvědčte se o tom sami v galerii níže.