Takto se změnil Chandler ze seriálu Přátelé! Poznali byste ho vůbec ještě?

Publikováno 2. 6. 2021
Autor:

+ 12 fotek+ 12 fotek

Fanoušci si velmi přáli, aby zase viděli seriál Přátelé. Dnes se už konečně dočkali a čeká je speciál se stejnými herci jako dřív. Všichni jsou z ukázek velmi nadšeni, ale vzhled známého Chandlera je opravdu zaskočil!

Speciální trailer s podtitulem Reunion sklidil velký úspěch a vypadá to, že se máme na co těšit. Šestice herců se znova sešla a zavzpomínala si. Mezi ně patří Jennifer AnistonCourteney CoxLisa KudrowMatt LeBlancMatthew Perry a David Schwimmer. Jejich staré hlášky v bytu je opravdu dovedli až k slzám.

Herci si nemohli odpustit ani rozhovor pro magazín People. Fanoušci začali v komentářích diskutovat o tom, jak vypadá Matthew Perry, kterému je 51. „Nemůžu uvěřit, jak Matthew Perry vypadá… Tohle mi vážně láme srdce,“ napsal jeden z fanoušků. Matthew opravdu nevypadá úplně nejlíp, má propadlé tváře a mluví velmi pomalu. Můžeme si i povšimnout, že se skoro ani neusměje na rozdíl od svých kolegů.

Perry se také utkal v boji s drogami a alkoholem. Jeho závislost na lécích proti bolesti se projevovala už během natáčení. Na základě těchto problémů se herec veřejně přiznal, že si období mezi třetí a šestou sérií vůbec nepamatuje. Všichni stále doufají, že Chandler bude v novém speciálním dílu působit šťastně a plný energie.

Přesvědčte se o tom sami v galerii níže.