Víte, jak vařit a péct potraviny tak, aby si zachovaly živiny a zároveň, aby nevznikaly karcinogeny?
Publikováno 29. 3. 2024
Autor:
Věděli jste, že některé způsoby vaření vám mohou pomoci snižovat riziko rakoviny? Mnoho výzkumů již potvrdilo, že výživa má výrazný vliv na naše zdraví.
Pravděpodobně také víte, že zdravější je celozrnné pečivo a že váš jídelníček by měl obsahovat velké množství zeleniny. Slyšeli jste však už o tom, že není důležité jen to, CO jíte, ale také to, JAK to připravujete?
Tohle byste měli vědět.
Hrozivá tragédie na vlakovém nádraží. Dva mladé lidi zasáhl elektrický proud
Významný úspěch českých studentů ve věku od šestnácti do devatenácti let. Prorazili v prestižní sout...
Peštová a Habera spolu žijí již 20 let. Kvůli traumatu z minulosti se však nikdy nevezmou
Náhrada za Moniku? Tohle má být žena, za kterou Andrej Babiš vyměnil manželku
Tvrdé obvinění. Podle tajemníka Karla Gotta mohl za alkoholismus Bartošové právě Štaidl. "Byl to dik...
Andrea Verešová bojuje s následky po pádu na lyžích. Promluvila o svém aktuálním stavu