Perfektní recept na pravé ukrajinské poltavské solené sádlo! Tenhle recept si zamilujete!

Perfektní recept na pravé ukrajinské poltavské solené sádlo! Tenhle recept si zamilujete!

Publikováno 11. 4. 2022
Autor:

Zavařování masa dříve patřilo v domácnostech k samozřejmým disciplínám. Dnes se na něj ale poněkud pozapomnělo. Nakládané solené sádlo vás proto určitě neuvěřitelně překvapí.

Dnes už se zavařuje především ovoce a zelenina. Domácí masové konzervy ale stále mají místo na slunci. Dnes už to není životní nutnost, která nás přiměje k vytváření zavařeného masa, kterého je díky potravinářskému průmyslu všude dost. Maso naložením získá zcela novou a neotřelou chuť. Pro inspiraci zkuste sáhnout po originálním ukrajinském receptu na solené sádlo v kořeněném nálevu, které je skvělé jako chuťovka k pivu.

(Otevřete si pokračování článku níže)