Recept na luxusní francouzský krém. Perfektně drží a je jako z cukrárny!
Publikováno 10. 6. 2022
Autor:
Francouzský krém podle tohoto receptu má bohatou chuť a lahodnou citrónové aroma s přírodní vanilkovou vůní. Krém si stabilně drží tvar a má široké spektrum aplikací, mezi které patří: plnění koláčů a pečiva, zdobení košíčků a rohlíků, zdobení složitých krémových a květinových kompozic na koláčích a dezertech.
Po ochlazení je francouzský krém na dezertech úplně zafixovaný a dodává jim překrásný vzhled.
potřebujeme:
1. Máslo (měkké) – 400 g
2. Cukr – 200 g
3. Voda – 80 g
4. Žloutky – 6 ks
5. Citronová šťáva – 20 g
6. Vanilkový extrakt – 5 g
(Otevřete si pokračování článku níže)Její příběh se stal symbolem odporu proti velkým developerským projektům. 84letá paní dokazuje, že p...
Společnosti Albert a Globus stahují vadné výrobky ze svých řetězců. Dávejte si pozor, pokud máte tyt...
Žena čelí obvinění z týrání desítek koček. Zvířata držela v špinavém prostředí plném výkalů. Sama by...
POZOR. Některé oblíbené potraviny rychle zdražují. Pocítí to téměř každý Čech. Na vině je klimatická...
Bohdalová připravila pro své blízké soukromou oslavu. Dárek jí poslal i bývalý prezident Zeman. Co m...
Napětí mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem se opět vyostřilo