Onkologové varují. Nikdy nejezte těchto 7 potravin, jde o skutečný odpad!
Publikováno 24. 5. 2022
Autor:
Připravili jsme seznam 7 produktů, které na první pohled nepředstavují žádné nebezpečí, ale ve skutečnosti by se rozhodně neměly používat, pokud si nechcete poškodit zdraví!
NEBEZPEČNÉ POTRAVINY, KTERÉ ZPŮSOBUJÍ RAKOVINU
- Džemy
Džemy z obchodů jsou velmi škodlivé, obsahují silné antioxidanty, které pomáhají zachovat bobule a ovoce neporušené. Škodí i barvy v jejich složení. - Hranolky v restauracích a obchodech
Hranolky obsahují hodně škrobu a tuku. Jeho užívání vede k nárůstu hmotnosti. Obezita je však hračka ve srovnání s jinými zdravotními problémy, které tento pokrm způsobuje.
Hranolky obsahují také trans-tuky, které mohou způsobit aterosklerózu, cukrovku a rakovinu, ale také způsobit genetické změny v těle.Transmastné kyseliny také ovlivňují imunitu. Hranolky jsou hojně solené. Velké množství soli ve stravě zvyšuje riziko onemocnění, například urolitiázy, hypertenze, srdečního infarktu a mrtvice.
Nová fotografie Dary Rolins a její upřímné vyznání. Promluvila o své rekonvalescenci a kritice: Vypa...
Rys bez strachu z lidí: Obavy na Žďársku z divoké šelmy rostou
Srážka s chodkyní v Křížové Vsi: Muž si spletl brzdu s plynem. Neměl řidičský průkaz
Josef Rychtář kritizuje minisérii o Ivete Bartošové: „Nezachycuje pravdu o Ivete“
Tragický konec herečky Simony Postlerové: Zlomená matka, která přežila svou dceru, promluvila
Ukázala tajnou funkci pračky. Z toho budete mít neuvěřitelnou radost