Perfektní recept na pravé ukrajinské poltavské solené sádlo! Tenhle recept si zamilujete!
Publikováno 11. 4. 2022
Autor:
Zavařování masa dříve patřilo v domácnostech k samozřejmým disciplínám. Dnes se na něj ale poněkud pozapomnělo. Nakládané solené sádlo vás proto určitě neuvěřitelně překvapí.
Dnes už se zavařuje především ovoce a zelenina. Domácí masové konzervy ale stále mají místo na slunci. Dnes už to není životní nutnost, která nás přiměje k vytváření zavařeného masa, kterého je díky potravinářskému průmyslu všude dost. Maso naložením získá zcela novou a neotřelou chuť. Pro inspiraci zkuste sáhnout po originálním ukrajinském receptu na solené sádlo v kořeněném nálevu, které je skvělé jako chuťovka k pivu.
(Otevřete si pokračování článku níže)
Nejlepší kuřecí stehna, jaká jste kdy jedli. Tuto směs koření musíte rozhodně vyzkoušet
Děsivá slova Macrona. Evropa může opravdu zaniknout. Říká, že pro USA nejsme prioritou
Poté, co žena našla tuto věc v kočárku, upozornila ostatní matky. Zabránila tak únosu vlastního syna...
Žena odhalila mužovo tajemství a zhroutil se jí svět. Motivovalo ji to a zhubla desítky kilogramů. T...
Muž sdílí hrozivé záběry z lesa. Kdybyste to viděli, pravděpodobně dostanete infarkt. On to ale hled...
Když večer vypustila své psy z domu, uslyšela tichý pláč. Pracovnice ochrany zvířat nemohla uvěřit t...